Gelderland

Man neergestoken in Oranjepark Apeldoorn

Omstreeks 19:40 uur heeft er in het Oranjepark in Apeldoorn een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij raakte 1 iemand gewond. De verdachte is gevlucht.

Het slachtoffer werd neergestoken in het Oranjepark en is toen vervolgens naar de Kerklaan gevlucht. De politie is massaal ter plaatse en ook word er via Burgernet een oproep gedaan uit te kijken naar een getinte jongen met geel T-shirt, witte broek en een getinte jongen in een zwart shirt met een oranje korte broek.

Vanwege het onderzoek is een deel van het Oranjepark afgezet door de politie. Volgens een fotocorrespondent is het slachtoffer aangevallen door 2 mannen met een kettingslot en daarna meerdere malen gestoken met een mes. Op straat is een bloedspoor zichtbaar.

De aanleiding van de steekpartij is niet bekend. De Forensische Opsporing zal ter plaatse komen voor onderzoek. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Heeft u iets gezien of weet u meer? Bel dan met 112

Beeld: LDG Fotografie

 

Gerelateerde artikelen