Gelderland

Vakantie eindigt op de kop in berm A50

Een auto met caravan is zondagmiddag over de kop geslagen op de A50 bij Beekbergen. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

De inzittenden, een man en een vrouw, zijn wel gecontroleerd door ambulancepersoneel. Zij hoefden alleen niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk ontstond toen de caravan begon te slingeren. Daarna botste de auto tegen de vangrail en sloeg met caravan en al over de kop. De schade aan beide voertuigen is groot. Omdat Rijkswaterstaat zo min mogelijk files wil vanwege de warmte, is besloten om de auto en caravan vanavond te bergen.

Het gezin kwam uit het Gelderse dorpje Empe. Zij kwamen net terug van vakantie.

Boetes

Langsrijdende automobilisten begonnen tijdens het rijden het ongeluk te filmen. De politieagenten ter plaatse deelde daarom boetes uit, agenten hebben van de auto’s het kentekenen genoteerd en zij kunnen een boete thuis verwachten.

Gerelateerde artikelen