Gelderland

Sterke brandlucht Imkersdreef Apeldoorn

Bewoners van de Imkersdreef in de wijk de Maten roken dinsdagavond een sterke brandlucht. De bewoners vertrouwde het niet en alarmeerde de brandweer.

De brandweer werd rond 22.20 uur gealarmeerd en was snel ter plaatse. De brandweerlieden startte direct een onderzoek naar de herkomst van de brandlucht. De brandweerlieden hebben grote delen van de straat doorlopen en hebben verschillende verdiepingen van appartementencomplex de Imker doorlopen om te kijken of de brandlucht daar vandaan kwam. Dit werd onder andere gedaan met een warmtebeeldcamera.

Na ongeveer een uur keerde de brandweer retour naar de kazerne. De herkomst van de brandlucht is vooralsnog onbekend.

Het appartementencomplex was ondertussen uitgelopen, bewoners waren benieuwd naar de actie van de brandweer en wat de herkomst was van de brandlucht, echter moest de brandweer hun teleurstellen omdat zij hun vragen niet konden beantwoorden.

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

Gerelateerde artikelen