Gelderland

Stapel dozen vat vlam Parc Spelderholt Beekbergen

Een kamerbrand zorgde vanavond voor behoorlijke rookontwikkeling op Parc Spelderholt in Beekbergen. Op het complex, waar jongeren met een verstandelijke beperking wonen en leren, kon iedereen op tijd het gebouw verlaten.

In één van de kamers vatte iets voor 19.00 uur een stapel dozen vlam. De rookmelders in het gebouw gingen al snel af waardoor de brand op tijd werd ontdekt. Geen van de bewoners en begeleiders raakte dan ook gewond.

Hoeveel mensen er exact in het pand aanwezig waren, is niet bekend. De brandweer had het vuur vrij snel onder controle. Het gebouw moest door de vele rook worden geventileerd. De brandweer zette zijn waterstraal in, omdat proces te versnellen.

Stichting Salvage wordt in kennis gesteld voor de schade.

Gerelateerde artikelen