Gelderland

Scooterrijder zonder rijbewijs raakt gewond in Apeldoorn

Bij een eenzijdig ongeval op de Henri Dunantlaan in Apeldoorn is een scooterrijder gewond geraakt. Hij is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeval gebeurde zondagavond rond 20.40 uur. De scooterrijder botste door nog onbekende oorzaak tegen de midden geleider waarna hij hard ten val kwam. Hij liep hierbij forse verwondingen op aan zijn been en werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij verder onderzocht en behandeld werd.

De politie heeft ondertussen verklaringen opgenomen van getuigen en van omstanders. Volgens bekenden van de jongen zou hij niet in het bezit zijn geweest van een rijbewijs. De scooter raakte total loss.

Foto’s: John Stevens/ Persbureau LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen