Gelderland

Ernstig ongeval Harderwijkerweg Laag Soeren

Op de Harderwijkerweg tussen Laag Soeren en Eerbeek heeft woensdagmiddag een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een persoon zwaargewond. 

Het ongeval gebeurde rond 13.00 uur nadat de bestuurder van de auto vermoedelijk de macht over het stuur verloor in een bocht. De auto met daarin de bestuurder kwam vervolgens frontaal tegen een boom aan. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder een traumahelikopter en meerdere brandweerwagens. Brandweerlieden hebben het ambulancepersoneel geassisteerd met het bevrijden van het slachtoffer. 

De bestuurder werd nadat hij was bevrijd overgedragen aan het ambulancepersoneel. Deze hebben hem lange tijd onderzocht in de ambulance waarna hij met spoed per ambulance naar het ziekenhuis werd overgebracht. 

De trauma arts is mee gegaan in de ambulance ter ondersteuning.

De Harderwijkerweg is voorlopig afgesloten vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Gerelateerde artikelen