Gelderland

Wederom raak in de Willemstunnel in Arnhem

Opnieuw heeft er een ongeval plaatsgevonden in de beruchte Willemstunnel in het centrum van Arnhem.

Het ongeval gebeurde woensdagavond omstreeks 19.50 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, waaronder de brandweer. Dit, omdat er mogelijk sprake zou zijn van beknelling. Bij aankomst troffen de hulpdiensten een auto aan die tegen de muur van de tunnel was gebotst. Hierbij raakte voor zover bekend een persoon lichtgewond. Hij is ter plaatse behandeld en onderzocht.

De man zat samen met een hondje in de auto, het dier lijkt geen letsel te hebben overgehouden aan het ongeval. De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk. Vermoedelijk is de bestuurder van de auto de macht over het stuur kwijt geraakt.

Een rijstrook is afgesloten. De auto wordt door een Berger afgesleept.

Foto’s: Rick Schut/ Persbureau LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen