Gelderland

Stormschade Elspeterweg Vaassen

Op de Elspeterweg ter hoogte van vakantiepark de Bosrand is door de harde wind in een boom een tak los gerukt waarna deze naar beneden viel, een ander deel bleef gevaarlijk hangen in de boom en werd door de brandweer afgezaagd.

De brandweer werd rond 18.30 uur gealarmeerd en kwam met een blusvoertuig en een hoogwerker ter plaatse. De Elspeterweg werd vanwege de inzet van de brandweer enige tijd afgesloten.

De brandweerlieden wisten met behulp van een hoogwerker de gevaarlijk hangende tak uit de boom te krijgen. De brandweerlieden kregen hulp van een jongetje dat fan is van de brandweer. Hij had zijn brandweerkleren al aan en voor de veiligheid droeg hij ook een brandweerhelm

Nadat de gevaarlijke situatie was geweken werd de Elspeterweg weer vrijgegeven.

Foto’s: John Stevens/Persbureau LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen