Gelderland

Gevonden lichaam in Apeldoorn is van vermiste Dennis Schoonhoven (25)

In Apeldoorn is aan het begin van de avond rond 19:00 uur een lichaam aangetroffen in het water aan het Operaplein in Apeldoorn. Na onderzoek van de politie blijkt het te gaan om de sinds woensdag vermiste Dennis Schoonhoven (25).

Berging lichaam

Het lichaam werd gevonden in het water vlak bij de Action waar hij woensdagochtend rond 10:00 uur voor het laatst was. Een speciale tak van de politie heeft het lichaam rond 20:30 uur uit het water gehaald en naar een tent gebracht die door de brandweer was opgezet. De brandweer had ook zichtschermen geplaatst om het lichaam uit het zicht van de omstanders te houden.

Vermissing

Dennis werd sinds afgelopen woensdag vermist vanaf GGnet aan de Deventerstraat in Apeldoorn. Hij werd voor het laatste gezien bij de Action aan het Operaplein waar hij pinde rond 10:00 uur woensdagochtend. Hardnekkige geruchten gingen dat hij daar spullen heeft gekocht om zichzelf van het leven te beroven. De politie kon dit niet bevestigen.

Vandaag gingen honderden vrijwilligers nog op pad. Die zoektocht vandaag heeft niets opgeleverd, tot 19:30 uur. Toen berichtte de politie via het Twitteraccount van Politie Gelderland het bericht dat er een lichaam was gevonden in het water bij het Operaplein.

De Apeldoornse brandweer werd ook opgeroepen om de politie te assisteren. Ook de waterpolitie kwam ter plaatse.

Foto’s: Milan Holtman & Luciano de Graaf

 

Gerelateerde artikelen