Gelderland

Opnieuw brandstichting bij auto in Epe

Voor de tweede keer in 24 uur is het raak in Epe; Opnieuw is er brand uitgebroken in een auto. Ditmaal aan de Glazenmaker.

De brand werd rond 23.40 uur ontdekt door buurtbewoners, zij schakelde direct de brandweer in die snel ter plaatse was en het vuur snel onder controle had. De auto liep echter wel flinke schade op.

De buurt is het zat, keer op keer is het raak. Opvallend is dat de auto’s via het linker voorwiel in brand worden gezet. Ook het tijdstip is opvallend. De branden die ‘s Avonds worden gesticht zijn altijd rond 23.40 uur.

De politie doet onderzoek naar de reeks autobranden en onderzoekt of er een patroon in zit. Ook deze brand wordt onderzocht. Buurtbewoners weten het wel zeker. Dit is dezelfde persoon die de buurt wil teisteren. Zij hebben zelf actie ondernomen door een groepsapps aan te maken.

De brand trok veel bekijks van omwonenden.

Foto’s: Laura Ermers/ Persbureau LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen