Gelderland

Burgemeester Apeldoorn wil ouders Dennis persoonlijk condoleren

De Apeldoornse burgemeester Ton Heerts heeft laten weten de ouders van Dennis Schoonhoven persoonlijk te willen condoleren. Dennis zijn lichaam werd gisterenavond gevonden in het water bij het Operaplein in Apeldoorn.

De burgemeester vind het verschrikkelijk voor de ouders van Dennis en wenst hen ook veel sterkte toe en hoopt ze snel te kunnen spreken. Heerts zei ook “Nu hij is gevonden, hebben de ouders wel de duidelijkheid.”

De ouders van Dennis waren ook gefrustreerd. Zij hebben bij de huisarts een schreeuw om hulp geuit maar tevergeefs. Dennis was de laatste tijd erg terneergeslagen en het duurde hem allemaal veel te lang.

Er word een onderzoek gedaan door de GGD of door de Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd. Maar de burgemeester wacht eerst een gesprek met de ouders af. Hij vindt het niet meer dan fatsoenlijk hen eerst te spreken.

Gerelateerde artikelen