Gelderland

Ongeloof en veel verdriet na vinden Dennis Schoonhoven

Op social media heerst er veel ongeloof en verdriet nadat gisterenavond het lichaam van de 25-jarige Dennis Schoonhoven werd gevonden. Het lichaam werd gevonden in het water bij de Action waar hij woensdagochtend voor het laatst was.

Zoekactie

“Is er niet op die plek gezocht?” “Hoe is dat over het hoofd kunnen zien?” zijn enkele uitspraken van mensen. Sommige mensen gaven aan te hebben gezocht op het Operaplein, maar niks te hebben gevonden.

GGNet

Ook word er gedacht aan hoe het zover heeft kunnen komen. Dennis zat op een gesloten afdeling van GGnet aan de Deventerstraat. Afgelopen woensdag kreeg de moeder van Dennis om 13:00 uur het telefoontje van GGnet dat Dennis werd vermist.

De ouders van Dennis dachten dat hij veilig zat op de gesloten afdeling, maar daar was hij sinds woensdagochtend 08:30 uur al vanaf vermist. ,,Mijn zoon is heel trouw aan vaste tijden, gezond eten. Hij heeft z’n medicijnen nodig. Dat hij zijn telefoon uitzet – ik bel telkens en stuur appjes, maar tevergeefs – dat is niets voor hem. Hij leeft niet meer” waren de woorden van de moeder.

Gerelateerde artikelen