Gelderland

Snelweg korte tijd dicht na ongeval A1 Apeldoorn

Bij een ongeval op de snelweg A1 bij Apeldoorn zuid, ter hoogte van afrit Voorst heeft maandagmiddag rond 13.00 uur een ongeval plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. Hierbij raakte wonder boven wonder niemand gewond. 

De personenauto kwam vanaf de A50 en wilde invoegen op de A1 maar maakte een verkeerde inschatting met een botsing met een vrachtwagen tot gevolg. De auto kwam dwars voor de vrachtwagen te staan. De bestuurder raakte niet gewond. Wel zat de schrik bij beide bestuurders er goed in. 

De politie en rijkswaterstaat sloten twee van de 3 rijstroken af. Tijdens de bergingswerkzaamheden werd de A1 in de richting van Deventer korte tijd volledig afgesloten. 

De auto is door een berger afgesleept. De vrachtwagen kon op eigen kracht weer verder. 

Gerelateerde artikelen