Gelderland

Tip leidde naar lichaam vermiste Dennis Schoonhoven Apeldoorn

De vermissing van Dennis Schoonhoven hield iedereen in Apeldoorn in zijn greep. Dagenlang werd Dennis vermist en er werd met man en macht gezocht. Gisteren hielpen nog honderden mensen met een zoektocht. Helaas zonder resultaten. Tot gisterenavond.

Even na 19:00 uur kwam bij de politie een tip binnen dat er een lichaam in het water zou liggen bij het Operaplein in Apeldoorn. De politie kwam massaal ter plaatse en zette het gebied ruim af.

De brandweer werd ook opgeroepen om snel zichtschermen en een tent te plaatsen. Diverse takken van de politie werden opgetrommeld waaronder de waterpolitie. Zij hebben het lichaam geborgen. Rond 22:45 uur kwam het verlossende woord van de politie. Het lichaam is van de 25-jarige Dennis Schoonhoven. De ouders van Dennis waren ook bij het Operaplein zichtbaar hevig geƫmotioneerd.

De politie liet via Twitter nog weten dat Dennis niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

Gerelateerde artikelen