Gelderland

Elektrische auto in brand in parkeergarage Epe

De brandweer is dinsdag rond elf uur uitgerukt voor een automatische brandmelding bij de Martktwand in Epe.

Eenmaal ter plaatse bleek er een elektrische auto in de parkeergarage in brand te staan. Doordat de dikke rook in de parkeergarage bleef hangen, en omdat het om een elektrische auto ging was het voor de brandweer lastig om de brand te bestrijden. Daarvoor kwamen extra brandweerwagens ter plaatse. Dankzij de sprinklerinstallatie kon het vuur worden gedoofd.

De gemeente Epe wordt de laatste tijd geteisterd door autobranden. Dit is de vijfde autobrand in de gemeente Epe in een week tijd, en de 13e deze zomer. De politie voert op dit moment een grootschalig onderzoek naar de meerdere autobranden de laatste tijd.

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand, brandstichting wordt niet uitgesloten.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen