Gelderland

Politie houdt 65-jarige man uit Epe aan op verdenking van brandstichting auto’s

In het onderzoek naar brandstichtingen in Epe hielden rechercheurs op dinsdagavond 1 september een 65-jarige man uit Epe aan. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brandstichting gisteren in een parkeergarage aan de het Marktplein en van brandstichting afgelopen weekend aan de Pastor Somstraat.

De afgelopen weken waren er in Epe en omgeving meerdere branden. Uit technisch onderzoek aan de brandhaarden bleek dat er mogelijk sprake was van brandstichting. De politie startte daarom een onderzoek en er werd extra mankracht ingezet om erachter te komen wie er verantwoordelijk is voor de branden. Uit dit onderzoek is de 65-jarige naar voren gekomen als verdachte van de twee brandstichtingen van afgelopen dagen. Hij is ingesloten en wordt gehoord. De politie zet het onderzoek voort. Dit onderzoek moet duidelijk maken of de man mogelijk betrokken is bij nog meer brandstichtingen.

Getuigenoproep

Veel mensen reageerden al op de getuigenoproepen van de politie. Dat kan een onderzoek enorm helpen! Heeft u informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

Tekst: Politie.nl

Gerelateerde artikelen