Gelderland

Parachutisten neergestort Vliegveld Teuge, persoon met traumahelikopter afgevoerd

Op vrijdagmiddag 4 september zijn rond 15:30 twee parachutisten neergestort op vliegveld Teuge. Daarbij zijn allebei de personen gewond geraakt.

Vrijdagmiddag werden er meerdere hulpdiensten opgeroepen voor de neergestorte parachutisten. Er zijn twee personen gewond geraakt, waarvan één persoon per helikopter, zwaargewond is overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen. Het andere slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens de politie staan de twee ongevallen los van elkaar. Hoe het ongeval heeft kunne gebeuren is nog niet duidelijk, dit wordt onderzocht door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Luchtvaart en de Luchtvaartpolitie.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen