Gelderland

Arrestatieteam verrricht aanhouding Shell Zutphensestraat Apeldoorn

Het arrestatieteam heeft dinsdagmiddag omstreeks 15.00 uur bij tankstation de Shell aan de Zutphensestraat in Apeldoorn, een man aangehouden.

Het voorval speelde zich af op het terrein van het pompstation. De man werd door het arrestatieteam overmeesterd waarna hij werd aangehouden. Bij de man waren meerdere personen, zij hebben een verklaring en gegevens afgelegd waarna zij hun weg mochten vervolgen. De auto waar de man in zat, is door de politie in beslag genomen. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Volgens de Officier van Dienst van de politie gaat het om een actie van de landelijke eenheid. De aanhouding heeft te maken met een langdurig onderzoek van de recherche. Waarvan de man verdacht wordt kon niet worden gezegd.

De inzet van het arrestatieteam zorgde voor enig wat bekijks van voorbijgangers. Het pompstation was vanwege de politieactie enige tijd afgesloten.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen