Gelderland

Ongeval op Zutphenseweg Klarenbeek

Op de Zutphenseweg ter hoogte van de Sluinerweg heeft maandagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Hierbij raakte een man lichtgewond aan zijn arm. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 19.00 uur.

De rode auto reed op de voorrangsweg n345 richting Apeldoorn. De Volkswagen Polo kwam zonder pardon vanuit de Sluinerweg de n345 oprijden. De bestuurder heeft niet de kans gehad om fatsoenlijk te remmen aangezien de polo met flinke snelheid de weg kwam opzetten.

Hulpdiensten rukten met spoed uit, waaronder een ambulance. Deze werd halverwege de rit al afgemeld. Een man (bestuurder van de rode auto) raakte lichtgewond aan zijn arm, de politie heeft de man geadviseerd om mocht hij last blijven houden of het niet vertrouwen even langs de huisarts te gaan. 

Twee voertuigen raakten beschadigd, een van hen moest worden afgesleept door een berger. 

Het verkeer liep in eerste instantie lichte hinder op door de aanrijding maar nadat de auto’s van de rijbaan waren, was dit snel voorbij. 

Gerelateerde artikelen