Gelderland

Fietser valt na onwel worden op Gildenlaan Apeldoorn

Op het fietspad langs de Gildenlaan in Apeldoorn is een man op leeftijd zaterdagochtend ten val gekomen nadat hij onwel was geworden aldus de politie.

Het incident gebeurde rond 11.30 uur. Omstanders zagen de man vallen en schoten direct te hulp. Een van hen belde direct de hulpdiensten, een politiewagen en twee ambulances waren snel ter plekke. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse onderzocht waarna werd besloten om hem naar het ziekenhuis te brengen. De man werd op een brancard gelegd en met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege de hulpverlening was een deel van de Gildenlaan richting het winkelcentrum de Eglantier, afgesloten. De fiets waar de man op reed is door een kennis meegenomen. Over de toestand van de man is op dit moment nog niets bekend.

Gerelateerde artikelen