Gelderland

Boze man tegen ambulancemedewerkers in Apeldoorn: “Kan ik er nu eindelijk door?”

Afgelopen nacht stond de Apeldoornse ambulancedienst geparkeerd in een straat om hulp te verlenen bij een patiënt thuis. Door de drukte in de straat met geparkeerde auto’s was de ambulance genoodzaakt om op straat te parkeren.

De ambulancemedewerkers waren bezig alles weer in te pakken waarna zij opeens vanuit een raam uit een auto het volgende geroepen wordt: “Kan ik er nu door?? Jullie staan hier al meer dan een half uur!”

De ambulancemedewerkers geloven hun oren niet. “Serieus?? Wordt dat nou echt gezegd?” reageert de verontwaardigde ambulancedienst op hun Facebookpagina.

Vervolgens doen de ambulancemedewerkers op Facebook hun verhaal:

Beste man; wij zijn hulpverleners, hebben net hulp verleent aan iemand die dat op dat moment nodig had; al is het een uur… het zou uw vader/ moeder, echtgenoot of kind zijn… we hebben soms de tijd nodig om goede zorg te leveren…
En ja; we kijken altijd waar we de ambulance het beste neer kunnen zetten… maar soms is het niet anders en dan wordt de weg geblokkeerd…
‘Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, dus ook naar uw bestemming’ Dank u!

 

 

Foto ter illustratie

Gerelateerde artikelen