Gelderland

Modder op weg zorgt voor glijpartij buitengebied Apeldoorn

In het buitengebied van Apeldoorn heeft maandagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Plasweideweg. Een scooterrijder raakte hierbij gewond. 

Het ongeval gebeurde nadat de bestuurder van de scooter mogelijk de macht over het stuur verloor door een modder spoor op de weg. De scooterrijder is vervolgens hard ten val gekomen en raakte gewond. Omstanders schoten direct te hulp en belde de hulpdiensten. Het ambulancepersoneel was snel ter plaatse en onderzocht het slachtoffer. Uiteindelijk werd besloten om het slachtoffer mee te nemen richting het ziekenhuis voor verder onderzoek. 

De scooter liep wat schade op en is tijdelijk gestald bij een buurtbewoner, familie zal deze later op komen halen. 

Gerelateerde artikelen