Gelderland

Ongeval op Kayersdijk Apeldoorn

Op de Kayersdijk in Apeldoorn heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Hierbij vielen voor zover bekend geen gewonden. 

Het ongeval gebeurde rond 15.50 uur. De auto’s zouden tijdens het verwisselen van rijbaan, elkaar hebben geraakt door een inschattingsfout. Beide auto’s liepen flinke schade op. De politie kwam ter plaatse en sloot twee rijstroken af richting de toerit van de A1. Nadat de politie verklaringen had opgenomen, werd besloten om de weg weer vrij te maken aangezien de weg afsluiting voor flinke verkeershinder zorgde. 

De twee auto’s werden onder begeleiding van de politie naar de carpoolplaats gereden waarna daar het incident werd afgehandeld. Hier werden onder meer de schadeformulieren ingevuld en de auto(s) opgetakeld door een berger. 

Foto’s Persbureau LDG Fotografie 

Gerelateerde artikelen