Gelderland

Meisje vast met been in voetbaldoeltje Apeldoorn

De hulpdiensten zijn maandagochtend gealarmeerd voor een “hulpverlening” bij basisschool de Mheen aan de Tormentilstraat in Apeldoorn.

De melding kwam rond 10.45 uur binnen nadat een meisje (leerling van de basisschool) met haar been kwam vast te zitten in een klein voetbaldoeltje. De brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse en ontfermde zich over het slachtoffer.

De brandweer wist met behulp van een zogenaamde ‘spreider’ het meisje uit haar benarde positie te verwijderen. Nadat het meisje was bevrijdt werd zij door het aanwezige ambulancepersoneel onderzocht. Zij bleek aan het incident geen letsel te hebben overgehouden. Ze hoefde dan ook niet mee naar het ziekenhuis.

Wel was zij erg geschrokken en mocht zij met haar moeder die inmiddels ook ingeseind was naar huis.

Waardoor het meisje vast kwam te zitten is niet bekend.

Gerelateerde artikelen