Gelderland

Automobilist rijdt opzettelijk fietser aan Laan van Mensenrechten Apeldoorn

Op de parallelweg aan de Laan van Mensenrechten in Apeldoorn heeft vrijdagavond om 22.20 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser na een conflict. Dat meldt de politie.

De fietser is opzettelijk door de automobilist aangereden na een conflict. De bestuurder van de auto werd bij een tankstation tegenover de plek van het ongeval aangehouden en werd overgebracht naar het politiebureau, volgens agenten ter plaatse wordt hij verdacht van poging tot doodslag. De fietser van ongeveer 25/30 jaar oud, raakte bij het ongeval gewond en werd met verwondingen aan onder andere zijn heup overgebracht naar het Gelre ziekenhuis.

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen en betrokkenen en doet nader onderzoek naar de aanleiding van het conflict.

Gerelateerde artikelen