Gelderland

Lichtgewonde bij ongeval op kruising in Eerbeek

Op de kruising Apeldoornseweg met de Hallseweg bij Eerbeek zijn twee auto’s frontaal op elkaar geklapt. Hierbij raakte een persoon lichtgewond. 

Het ongeval gebeurde iets half 1. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Bij aankomst troffen zij twee zwaar beschadigde voertuigen aan. Een daarvan is total loss geraakt bij de aanrijding, hierin zat een oudere man. Hij liep bij de aanrijding pijn op de borst op. Hij zal later vandaag hoogst waarschijnlijk contact opnemen met een huisarts. 

De politie heeft geholpen met het opnemen van verklaringen. De toedracht van het ongeval is nog volstrekt onduidelijk. Vermoedelijk kwam een van de auto’s net op de andere weg helft terecht waarna de aanrijding ontstond. 

Het verkeer op de Apeldoornseweg liep enige hinder op door de aanrijding.

Beide auto’s zijn door een berger afgesleept. 

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen