Gelderland

Grappenmakers draaien bewegwijzering op de kop

Langs de Otterloseweg tussen Otterlo en Apeldoorn ter hoogte van Hoenderloo staat een paal met daarop verkeersborden met plaatsnamen. Grappenmaker(s) hebben de borden omgedraaid waardoor het voor automobilisten lastig te zien is wat er op staat.

Volgens meerdere berichten op sociale media, zou dit sinds de nacht van zondag op maandag zijn veranderd. Grappenmaker(s) zouden toen de borden hebben omgedraaid waarop plaatsnamen zoals Apeldoorn, Ede en Hoenderloo te zien zijn.

De provincie Gelderland laat weten op de hoogte te zijn van het vooral en gaat de borden zo snel mogelijk herstellen. Wanneer dit ging gebeuren konden zij niet zeggen “in ieder geval zo snel mogelijk zodat het voor iedereen duidelijk leesbaar is”

Wie dit op zijn geweten heeft/hebben is niet bekend.

Gerelateerde artikelen