Gelderland

Naakte man loopt over Europaweg Apeldoorn

Een opmerkelijk gezicht vanavond op de Europaweg in Apeldoorn.

Rond 20.00 uur zagen automobilisten en voorbijgangers een wel iets heel opmerkelijks in een bushokje langs de Europaweg, namelijk een naakte man. De man riep naar automobilisten en voorbijgangers, ook riep hij dat hij bestolen zou zijn. De voorbijgangers schakelde de politie in.

Twee politiewagens kwamen ter plaatse en hielden de man aan. De man stapte vrijwillig het politiebusje in waarna die werd overgebracht naar het politiebureau. De man is aangehouden voor straatschenderij.

De politieagenten lieten weten dat de man al weken voor overlast zorgt en dat het inmiddels een bekende van hen is.

De kleren van de man lagen voor het politiebureau, een omstander heeft dit bij elkaar geraapt en overhandigd aan de politie. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Beeld: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen