Gelderland

Recordaantal besmettingen in Apeldoorn, 63 in afgelopen 24 uur

Het afgelopen etmaal telde Apeldoorn een recordaantal besmettingen met het Coronavirus. Het steeg met 63 positief geteste personen. Maandag was dat nog 41, dinsdag 41 en nu dus 63.

Het is voor het eerst dat het aantal positief geteste mensen fors is gestegen in korte tijd in Apeldoorn.

Er zijn diverse extra maatregelen genomen waaronder bij VUE Apeldoorn. Daar is namelijk de verkoop van drankjes en eten opgeschort. Bezoekers mogen nu zelf maximaal 3 stuks aan eten of drinken meenemen (alcohol en warme gerechten zijn niet toegestaan)

Mondkapjes

Opvallend is ook dat wel steeds meer mensen een mondkapje dragen. Echter zijn er ook mensen die klakkeloos hun mondkapje zo op straat gooien wat zorgt voor een overvloed aan mondkapjes op straat. Vriendelijk verzoek van de Gemeente deze in een prullenbak weg te gooien.

 

Gerelateerde artikelen