Gelderland

Maandag meer duidelijk over sluiting McDonald’s Apeldoorn Zuid

Aankomende maandag zal er meer bekend worden over de sluiting van de McDonald’s in Apeldoorn Zuid. Deze werd gisteren op last van de voorzitter van Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland gesloten na het overtreden van de regels vanwege het Coronavirus.

Er werd geconstateerd dat er om 01:30 nog eten werd afgehaald in de McDrive. Dat is niet toegestaan. Restaurants mogen tot uiterlijk 01:00 uur open blijven voor afhalen.

Op social media zijn de reacties verdeeld. “Regels zijn regels”, laat iemand weten. Anderen reageren verontwaardigd over de sluiting, “Vorige lockdown hielden ze zich wel aan de regels”. Anderen vinden de sluiting van het restaurant wel een erg harde aanpak.

Het is overigens niet de eerste keer dat een restaurant wordt gesloten.  Begin oktober werd restaurant Silk per direct gesloten omdat er 84 gasten aanwezig waren. De toegestane limiet was 30 personen.

Gerelateerde artikelen