Gelderland

Opnieuw melding van ‘schietpartij’ in Klarenbeek, al de 4e in twee weken tijd

De politie werd vrijdag aan het einde van de middag gealarmeerd voor een melding van een schietpartij aan het Hooiland in Klarenbeek.

De politie kwam rond 17.00 uur met twee wagens ter plaatse en constateerde al snel dat er geen sprake was van een schietpartij, wel werden twee bakstenen op de woonunit aangetroffen. Mogelijk zijn er dit keer dus bakstenen op het huisje gegooid.

Het is niet de eerste keer dat de politie moet uitrukken naar de Hooiland, afgelopen week werd er ook al een melding gedaan van een mogelijke schietpartij. Vorige week was het zelfs twee keer raak op een avond. Wat de aanleidingen zijn geweest van de meldingen is nog onduidelijk.

De politie doet onderzoek, maar kan op dit moment nog niets zeggen behalve dat er telkens van een schietpartij geen sprake is geweest.

 

Beeld: Luciano de Graaf

Gerelateerde artikelen