Gelderland

Traumahelikopter landt op Europaweg voor incident bij Van Der Valk Ugchelen

De hulpdiensten zijn maandagochtend groots gealarmeerd voor een incident in het Van der Valk hotel in Ugchelen. Hierbij raakte een persoon ernstig gewond.

Rond 10.45 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen. Twee ambulances, meerdere politiewagens en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. De traumahelikopter landde op de middenberm van de Europaweg. Het slachtoffer lag in de gang van het restaurant. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer in afwachting van het medisch personeel van de traumahelikopter.

De artsen van het mobiel medisch team, hebben het slachtoffer gestabiliseerd waarna deze onder begeleiding van de MMT-arts per ambulance werd overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Nadat het slachtoffer met de ambulance was vertrokken steeg de traumahelikopter ook weer op. Bij het hotel bleven drie politiewagens achter, dit omdat de politie onderzoek doet naar de toedracht van het incident.

 

Beeld: Luciano de Graaf Fotografie

Gerelateerde artikelen