Gelderland

Persoon aangereden door auto Prins Willem-Alexanderlaan Apeldoorn

De hulpdiensten zijn rond 14:45 uur gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Prins Willem-Alexanderlaan ter hoogte van de Van Brerostraat.

Een auto en een fietsster waren met elkaar in botsing gekomen. De aanrijding vond plaats bij een uitrit van de Van Brerosstraat, waar alleen fietsers en voetgangers uit kunnen komen. de fietsster, een tiener meisje wilde de Prins Willem-Alexanderlaan oversteken en werd toen geschept door een auto.

Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis per ambulance, met een flinke hoofdwond. De bestuurster van de auto is met de schrik vrij gekomen. Vanwege de afhandeling van het ongeval was de weg voor een deel afgesloten. De automobilisten werden aan beide kanten omgeleid.

Gerelateerde artikelen