Gelderland

Vrachtwagen en auto botsen op Zutphensestraat Apeldoorn

Op de Zutphensestraat heeft vrijdagmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Hierbij is één persoon gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 11:30 uur. Door een onbekende oorzaak kwamen de auto en de vrachtwagen met elkaar in botsing. De hulpdiensten rukte groots uit waaronder twee ambulances. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek het slachtoffer niet zelfstandig uit de auto te kunnen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de deur uit de auto moeten knippen om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

De weg bleef nog enige tijd afgesloten in verband met het politie onderzoek.

Beeld: Persbureau LDG

Gerelateerde artikelen