Gelderland

Lange file na ongeval op Matenpoort Apeldoorn

Bij een ongeval tussen twee auto’s vanochtend op de Matenpoort in Apeldoorn, raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde iets na 08.30 uur. Politieagenten die met spoed onderweg waren naar een ongeval iets verderop aan de Laan van Maten, stuitte per toeval op het ongeval. De agenten stopte om eerste hulp te verlenen en te zorgen voor de afhandeling van het ongeluk.

Twee auto’s waren door vermoedelijk een voorrangsfout met elkaar in botsing gekomen. Beide auto’s raakte fors beschadigd. Een ambulance kwam nog ter plaatse om een kindje te onderzoeken maar deze hoefde volgens aanwezige agenten niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval werd enige tijd een rijstrook afgesloten waardoor er een lange file ontstond op de Matenpoort.

Gerelateerde artikelen