Gelderland

Opnieuw ongeval op beruchte kruising Aluminiumweg Apeldoorn

Maandag 7 december omstreeks 14:00 heeft er een aanrijding op de rotonde bij de Aluminiumweg en de Laan van Westernenk plaatsgevonden.

Hierbij zijn een auto en een scooter in botsing gekomen. Op de scooter zaten 2 personen. Een persoon is overgebracht naar het ziekenhuis. De andere persoon, een meisje van ongeveer 16/17 jaar is door de politie thuis gebracht. Zij heeft lichte verwondingen overgehouden aan het ongeval, maar mocht na controle naar huis. De verwondingen van het slachtoffer dat mee is genomen naar het ziekenhuis zijn niet duidelijk.

De weg was ten tijde van het ongeval volledig afgesloten op het stuk van de Laan van Westernenk richting Uchgelen. Hierdoor ondervond het verkeer enige hinder.

Gerelateerde artikelen