Landelijk

Vanavond 19:00 toespraak Rutte vanuit het Torentje

Vanavond zal Minister President Mark Rutte een toespraak houden vanuit het Torentje in De Haag. Dit is na een extra crisisberaad over het zorgwekkend aantal besmettingen de afgelopen weken. Dat melden bronnen uit Den Haag. Minister De Jonge zei voorafgaand aan het crisisberaad van de meest betrokken ministers dat er meer nodig is “om te komen waar we moeten komen”.

Wat de minister precies zal gaan zeggen is nog niet bekend. Normaal gesproken is het crisisberaad op dinsdag, maar de tijd dringt nu. Na de toespraak zal minister Hugo de Jonge het een en ander toelichten.

Mogelijk moeten niet-essentiƫle winkels dicht, gaan doorstroomlocaties zoals musea en bioscopen weer dicht en blijven de scholen een tijdje langer dicht

Gerelateerde artikelen