Gelderland

Persoon overleden na felle brand stacaravan Lieren

De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag rond 01:40 uur gealarmeerd voor een brand in een stacaravan aan de Vinkenkamp in Lieren. Daarbij is een persoon om het leven gekomen.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de stacaravan. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de hele stacaravan afbrandde. De brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere caravans. Wel liepen de naastgelegen stacaravans schade op door de hitte.

Op de camping zijn na de brand twee honden aangetroffen, nadat de brand geblust was stuitte de brandweer op een lichaam in de caravan. De politie doet onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer en de oorzaak van de brand.

Gerelateerde artikelen