Gelderland

Auto doorgereden na ongeval met fietser Kayersdijk Apeldoorn

Apeldoorn – Maandagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de kruising Kayersdijk met de Savorin Lohmanstraat in Apeldoorn. Hierbij raakte de fietser gewond.

Het ongeval gebeurde rond 04.20 uur. Een fietser die over het fietspad reed langs de Kayersdijk en voorrang had, werd door een automobilist over het hoofd gezien met een botsing tot gevolg. De fietser kwam vervolgens hard ten val en raakte gewond. De bestuurder van de auto, reed door in plaats van te stoppen.

Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij inderdaad een gewonde man aan op het fietspad naast een zwaar beschadigde fiets, van een auto was niets bekennen. Hierop startte de politie direct een zoekactie met meerdere eenheden in de omgeving. Terwijl ondertussen de gewonde man, door het toegesnelde ambulancepersoneel werd onderzocht en behandeld in de ambulance. De fietser werd uiteindelijk met onbekende verwondingen overgebracht naar het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto en hoopt dat deze zich alsnog meldt. Het is immers een zwaar misdrijf, het verlaten van een plaats ongeval.

Ook hoopt de politie getuigen te vinden. Mensen die iets gezien hebben, kunnen de politie bereiken door te bellen naar 0900-8844.

Gerelateerde artikelen