Landelijk

Politie doelwit geweld, opnieuw avond vol geweld, plunderingen en vernielingen door Nederland

Het is de 3e avond van de avondklok en opnieuw breken er in diverse steden rellen uit. Onder andere in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam is het flink mis. Winkels worden geplunderd, de politie wordt bekogeld en er worden dingen vernield. In Nederland lijkt het op dit moment wel oorlog.

Voor de 3e avond op rij lijkt de politie opnieuw het doelwit van geweld te zijn. Mensen zoeken de confrontatie op, gooien met zwaar vuurwerk en slaan in op agenten. De politie laat weten dit gedrag niet te tolereren en treed keihard op.

Ook deze avond worden helaas ondernemers de dupe van de rellen. Winkels worden leeggeroofd, vernield en als bokszak beschouwd. Door het hele land worden politievoertuigen vernield. Ook worden door het hele land politiebureaus aangevallen.

Op diverse plaatsen in Nederland is de noodtoestand uitgeroepen. De Mobiele Eenheid is in grote getallen aanwezig in diverse steden. Politie wordt belaagd, auto’s in brand gestoken en zelfs onschuldige burgers worden de dupe van deze rellen.

Gerelateerde artikelen