Gelderland

Auto volledig verwoest door brand Dorpersveld Apeldoorn

De brandweer is donderdagochtend gealarmeerd voor een autobrand aan de Dorpersveld in Apeldoorn.

De melding kwam om 04:25 uur binnen nadat de brand door omwonenden werd ontdekt. De brandweer kwam daarna met spoed ter plaats maar bij aankomst stond de geparkeerd auto al volledig in de brand.
De brandweer kon niet voorkomen dat de volledige auto uitbrandde. Bij de brand raakte niemand gewond.

Bij de brand kwam veel rook vrij. De auto stond tegen een schutting, maar de brandweer kon voorkomen dat het vuur oversloeg. De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, de politie gaat sluit brandstichting niet uit. Technische Recherche gaat onderzoek doen bij daglicht.

Het is de 6e auto in korte tijd die plotseling in brand vliegt in Apeldoorn. Eerder deze week werden er in de nacht van maandag op dinsdag ook al 5 auto’s in brand gestoken, aan de Nijverheidstraat en de Schotweg. De politie onderzoekt of er een verband is tussen de branden.

Gerelateerde artikelen