Gelderland

[VIDEO] Burgemeester Ton Heerts bedankt Apeldoorners

Burgemeester Ton Heerts van Apeldoorn is zeer te spreken over het verloop gisteren in Apeldoorn. In een video spreekt hij zijn dank uit aan de inwoners, ondernemers en de politie van Apeldoorn.

Gisteren kwamen er op het Zwitsalterrein zo’n 400 mensen bijeen om vreedzaam te demonstreren. Toen eenmaal de politie de mensen op riep om naar huis te gaan werd hier ook gehoor aan gegeven. Één demonstrant gebruikte zelfs zijn megafoon om te zeggen dat de mensen zich aan de coronamaatregelen moesten houden.

Verder liet de Burgemeester ook weten dat er rondom de stad diverse aanhoudingen zijn geweest. Buiten deze 3 aanhoudingen om is het door de hele stad rustig verlopen en kijkt Ton Heerts terug op een vreedzame en rustige dag in Apeldoorn.

Gerelateerde artikelen