Gelderland

Nekklachten na aanrijding Anklaarseweg Apeldoorn

Op de Anklaarseweg ter hoogte van de Aristotelesstraat in Apeldoorn, heeft vrijdag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Hierbij raakte een vrouw gewond.

Het ongeval gebeurde iets over half vier vanmiddag. Een auto wilde rechts afslaan de Aristotelesstraat in maar een achterop komende automobiliste merkte dit te laat op en kon een botsing niet meer voorkomen.

In de afslaande auto zaten twee mannen en een vrouw. De vrouw zat als bijrijdster en liep na de botsing nekklachten op. Zij is in een ter plaatse gekomen ambulance onderzocht en behandeld maar werd voor de zekerheid toch overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere controle. De overige inzittenden kwamen met de schrik vrij, evenals de inzittenden van de achterop komende auto.

De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. Beide auto’s liepen amper schade op en mochten hun weg na de botsing vervolgen.

Gerelateerde artikelen