Gelderland

Massale vechtpartij Woestijnweg Vaassen

Bij een massale vechtpartij in Vaassen zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt. Een van hen werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De vechtpartij ontstond rond 16.30 uur op een grasveldje aan de Woestijnweg. Bij de vechtpartij waren zo’n twintig mensen betrokken laat de politie desgevraagd weten. Getuigen van de vechtpartij meldden, dat buurtbewoners, twee glazenwassers belaagden die een flyeractie aan het doen waren in de buurt om nieuwe klanten te werven. Dit viel dus bij de buurtbewoners in het verkeerde keelgat waarna er een vechtpartij ontstond. Een van de glazenwassers wist te vluchten en een woning binnen te komen. Echter werden de ruiten van de woning vernield.

Bij de vechtpartij raakte beide glazenwassers gewond. Een van hen kon ter plaatse worden behandeld. De andere moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis.

De politie laat weten dat er tot nu toe, geen aanhoudingen zijn verricht. Zij zijn op zoek naar getuigen en hopen dat mensen beelden hebben, die gebruikt kunnen worden voor het onderzoek. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Foto’s: Persbureau LDGFotografie

Gerelateerde artikelen