Gelderland

Diverse verkeerscontroles in Apeldoorn leveren boetes op

Bij verkeerscontroles in Apeldoorn zijn vandaag tientallen boetes uitgedeeld. De controles vonden plaats op de Deventerstraat tussen Apeldoorn en Teuge en op de Anklaarseweg in Apeldoorn.

De eerste controle vond plaats in de ochtend op de Deventerstraat tussen Apeldoorn en Teuge. Zo’n 100 voertuigen werden hier gecontroleerd. De politie deelde hier meerdere bekeuringen uit voor het niet handsfree bellen en voor voertuigen waarvan niet meer werd voldaan aan de technische eisen. Ook kregen meerdere bestuurders een waarschuwing.

De controle werd in de middag hervat op een andere plek. Ditmaal aan de Anklaarseweg in Apeldoorn. Hier kregen ook meerdere bestuurders een bekeuring voor het niet dragen van de auto gordel, niet handsfree bellen en ook hier deden sommige voertuigen niet meer aan de eisen. Ook kreeg een bestuurder van een motor/scooter een bekeuring voor het niet goed dragen van de kinband van de helm.

Al met al lijkt de politie terug op een geslaagde dag.

Hier onder de resultaten op een rijtje:

5x Proces-verbaal bellen achter het stuur

5x Niet dragen van gordel

1x Niet goed dragen kinband/helm

1x Negeren verkeersregels/tekens

12x Niet voldoen aan de technische eisen.

Gerelateerde artikelen