Gelderland

Man gooit stoeptegel tegen auto Socratessstraat Apeldoorn

Een 39-jarige man is afgelopen nacht aangehouden nadat hij wraak had genomen op de buren, wie hij ervan verdacht dat zij bij de politie hadden geklaagd over geluidsoverlast. Hij gooide een stoeptegel tegen de voorruit van hun auto als wraak nadat hij was bekeurd.

Het incident vond rond 00.30 uur plaats in de Socratessstraat in Apeldoorn. De boze buurman was een half uur eerder door agenten bekeurd vanwege geluidsoverlast. ,,Vervolgens heeft hij degene die hij ervan verdenkt te hebben geklaagd, teruggepakt door een stoeptegel tegen de voorruit van diens auto te gooien.’’ Dat laat politiewoordvoerster Jaqueline Westerhoff weten.

Toen de politie de boze buurman daarop aansprak, ging hij door het lint en begon hij luidruchtig de aanwezige agenten (die met drie wagens en een motor ter plaatse waren) uit te schelden. Westerhoff: ,,Mijn collega’s kregen van alles naar hun hoofd geslingerd, het was niet mals. Uiteindelijk is de man daarvoor aangehouden.’’

De man is krijgt naast het feit dat hij de agenten heeft beledigd, ook vernieling van de auto ten laste gelegd. De politie heeft de zaak in onderzoek. De man heeft een nachtje mogen door brengen in een politiecel.

Gerelateerde artikelen