Gelderland

Melding van ‘steekpartij’ Sluisoordlaan Apeldoorn

De politie in Apeldoorn kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag een melding binnen van een steekpartij aan de Sluisoordlaan in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen.

Meerdere politiewagens werden rond 01.30 uur met spoed door de meldkamer aangestuurd richting de Sluisoordlaan. Terwijl meerdere politiewagens rond reden en uitkeken naar de verdachten, gingen andere politiewagens naar de slachtoffer(s) toe om te kijken of zij gewond waren geraakt en om het verhaal aan te horen.

Al snel bleek dat het om een conflict ging tussen vier jongens uit een auto en een grote groep personen van ongeveer 10 man maar van een steekpartij zou geen sprake zijn geweest aldus een agent ter plaatse. Volgens hem zouden er wel heen en weer klappen zijn uitgedeeld en hebben twee a drie personen lichte verwondingen aan gezicht en been. Ook de auto, een Mercedes AMG moest het ontgelden, deze raakte tijdens het conflict beschadigd.

Wat de aanleiding van het conflict is, is nog niet duidelijk. De jongens uit de Mercedes gaven aan dat zij rond aan het rijden waren, de auto parkeerde op de Sluisoordlaan, een stukje gingen rijden op een Go Scooter en toen ze terug kwamen bij de auto werden aangevallen door de groep van ongeveer 10 personen.

Volgens de politie zijn er geen verdachten aangehouden. De politie heeft alles vast gelegd en de gegevens van de mannen genoteerd.

De politie doet verder onderzoek naar het incident en vraagt mensen op die camerabeelden hebben in de omgeving of iets gezien hebben zich te melden.

De mannen uit de Mercedes hadden, geen avondklok papieren. Of zij hiervoor een boete hebben gekregen is niet bekend.

Gerelateerde artikelen