Gelderland

Veel schade na ongeval op Kanaal Zuid Lieren

Op het Kanaal Zuid heeft donderdagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen, niemand raakte hierbij gewond.

Het ongeval gebeurde even voor 14.00 uur op de kruising Kanaal Zuid met de Achterste Kerkweg. De blauwe auto met daarin een ouder echtpaar reed over het Kanaal Zuid richting Eerbeek. Een bedrijfsbus kwam vanaf de Hanekerweg en wilde oversteken naar de Achterste Kerkweg, maar de bestuurder zag de blauwe auto over het hoofd.

Door de harde klap belandde de blauwe auto in de greppel. In verband met de ernst van de 112 melding werd ook de brandweer aangestuurd, deze hoefde uiteindelijk niet in actie te komen.

Het ouder echtpaar is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Beide voertuigen zijn flink beschadigd. Het is niet de eerste keer dat het fout gaat op deze kruising.

Gerelateerde artikelen