Gelderland

Winkeldief aangehouden na winkeldiefstal Ozbaktat Apeldoorn

De politie is maandagmiddag op 2e Pinksterdag met 4 wagens uitgerukt naar de Talingweg in Apeldoorn Zuid.

De politie kwam met zoveel wagens ter plaatse omdat er een winkeldief was betrapt bij supermarkt Özbaktat en deze zou zich agressief richting het winkelpersoneel hebben gedragen. Naast drie gewone politiewagens kwam er ook een hondengeleider ter plaatse. De winkeldief werd door agenten gefouilleerd waarna hij in de boeien werd geslagen en afgevoerd door een politiebusje.

De verdachte, een man, is door de politie overgebracht naar het politiebureau in Apeldoorn. Daar zou hij door de recherche verder worden verhoord. De politie heeft van de winkel een aangifte opgenomen. Het incident trok aardig wat bekijks van winkelend publiek.

Gerelateerde artikelen