Gelderland

Eenzijdig ongeval met scooter laat hulpdiensten massaal uitrukken naar Loenen

Op het fietspad langs de N876 (Beekbergerweg) tussen Loenen en Beekbergen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een scooterrijder gewond geraakt bij een eenzijdige aanrijding.

Het ongeval gebeurde iets na middernacht. Hulpdiensten werden groots gealarmeerd omdat er sprake leek van een ernstig ongeval. Twee ambulances, politiewagens en een traumahelikopter uit Groningen werden door de meldkamer richting de ongevalslocatie gestuurd. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het allemaal wel mee te vallen. De gealarmeerde traumahelikopter kon rechtsomkeert maken en terug richting zijn standplaats, het zelfde voor de tweede ambulance, ook deze bleek niet meer nodig.

De politie sloot vanwege het ongeval een deel van de weg af vanwege de hulpverlening.

Het ongeval gebeurde op het fietspad van Loenen in de richting van Beekbergen. De scooterrijder is door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna werd besloten deze mee te nemen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De toedracht van het ongeval is nog onduidelijk.

De scooter wordt tijdelijk gestald en wordt op een later tijdstip opgehaald.

Gerelateerde artikelen